Pieter Rambags

Pieter Rambags heeft als consultant diverse functies vervuld van technisch BI-ontwikkelaar, informatieanalist en projectleider tot programmamanager en business developer. Inhoudelijk adviseert hij bedrijven over onderwerpen als het ontwerpen van een BI-strategie, BI- en Big Data-architecturen, informatie- en gegevensmodellering en gegevensbeheer en data governance. In 2002 is hij het bedrijf Nippur Business Intelligence begonnen, met kantoren…

Jeroen Klep

Jeroen is sinds het begin van zijn carrière in 1998 actief op het vlak van Business Intelligence en datawarehousing. Aanvankelijk als ontwikkelaar/analist maar vrij snel in meer sturende en leidende rollen als applicatiemanager en projectleider.

Jan W. Veldsink

Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. 
Jan is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties.

David Leichner

Leichner_David

David heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en sales management bij toonaangevende softwareleveranciers, waaronder Information Builders, Magic Software en BluePhoenix Solutions. Bij SQream is David verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de marketingstrategie en het managen van het wereldwijde marketingteam dat de basis vormt voor SQreams marktbewerking.

Peter den Haan

Peter den Haan is een ervaren Technical Sales Manager verantwoordelijk voor de technische verkoopactiviteiten binnen IBM Analytics & Cloud in Nederland. Hij houdt zich bezig met thema’s zoals Data Science en AI, Big Data, Information Governance, Datawarehousing, Business Intelligence als ook Digital Business Automation. Peter heeft ruime ervaring op het gebied van data science, applicatie…

Adrian Reed

Adrian Reed heeft een actieve rol binnen de business analysis branche. In zijn huidige functie als Principal Consultant en Director van Blackmetric Business Solutions geeft hij business analysis consultancy- en trainingsoplossingen aan klanten uit verschillende industrieën. Hij is president geweest van IIBA® in het Verenigd Koninkrijk en spreekt op internationaal niveau over onderwerpen gerelateerd aan business analysis en business change. Adrian schreef in 2016 het boek ‘Be a Great Problem Solver… Now’ en in 2018 het boek ‘Business Analyst’.

Events

29-10-2019
Nieuwe hands-on workshop

Nieuw: Pre-Project Problem Analysis

Practical Techniques for Early Business Analysis Engagement This practical workshop by Adrian Reed, focusses on the problem-solving skills that practitioners need in order to collaboratively explore and describe problems, and to co-create potential options for improvement. These skills are extremely valuable pre-project and early in the project life cycle.

29 en 30 oktober 2019

Hilversum

Bekijk

Kent Graziano

Kent Graziano is Chief Technical Evangelist bij Snowflake Computing. Als auteur heeft hij meerdere awards binnengesleept en hij is gerenommeerd spreker op het gebied van data modeling, data architecture en data warehousing. Als internationaal gerenommeerde expert op het gebied van Data Vault en Agile Data Warehousing, heeft Graziano veel succesvolle software en datawarehouse implementaties ontwikkeld en begeleid, onder andere binnen agile DW/BI teams.

Martin Kersten

Martin L. Kersten is wetenschapper op gebied van Informatica verbonden aan Centrum Wiskunde en Informatica (CWI) met een research focus op database architecturen, query optimalisatie en het gebruik daarvan in wetenschappelijke databases. Hij is architect van het MonetDB systeem, een open source column-store database voor toepassingen als datawarehouses, online analytical processing (OLAP) en geografische informatiesystemen (GIS). Voor zijn onderzoek op dit gebied ontving hij het prestigieuze ACM SIGMOD E.F. Codd Innovation Award alsmede de ACM SIGMOD Systems Award.

Keith McCormick

Keith McCormick is reeds sinds 1990 specialist op gebied van statistische software en heeft diepgaande kennis en ervaring met bekende analytics oplossingen zoals IBM SPSS Statistics, IBM SPSS Modeler, AMOS, Answer Tree, populaire open source producten en andere tools voor text en big data analytics. Keith heeft vele organisaties begeleid met het opzetten van uiterst effectieve analytische teams in verscheidene branches, zoals (semi-)overheid, uitgeverijen, marketing, gezondheidszorg, detailhandel, financiële dienstverlening, maak-industrie en hogescholen.

Events

30-03-2020
Nieuwe workshop. Schrijf nú in!

Nieuw: Putting Machine Learning to Work

Translating Organizational Challenges into Supervised & Unsupervised Learning Solutions Hoe zet je business vraagstukken om in bruikbare supervised en unsupervised machine learning oplossingen? Welke modellen zijn het meest geëigend voor welke toepassing? Hoe zijn deze modellen op creatieve wijze te combineren? Interactieve workshop.

30-31 maart 2020

Utrecht

Bekijk

Nigel Turner

Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van DAMA-UK. Nigel heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management, zowel binnen internationale concerns als British Telecommunications als in zijn rol als extern consultant bij meer dan 150 klanten wereldwijd waaronder British Gas, UK Environment Agency en Intel. Hij spreekt regelmatig op internationale congressen en werkt tevens als part time project manager bij Cardiff University National Software Academy.